Eigen Aanbod Leraren en Begeleiders

De bij Sangha Metta betrokken leraren en begeleiders hebben – naast het aanbod wat zij voor Sangha Metta verzorgen – veelal een eigen aanbod in vroeg boeddhistische beoefening en/of studie.

Dit eigen aanbod varieert van basistrainingen vipassana meditatie, basistrainingen metta meditatie, tot doorgaande meditatiegroepen, Insight Dialogue groepen, korte, thema gebonden, meditatie trainingen en dag- en jaarprogramma’s.

Ook is er bij allen de gelegenheid een of meerdere individuele gesprekken te voeren over waar jij staat in jouw beoefening en wat mogelijk verdere groei zou kunnen betekenen of over andere thema’s die spelen in jouw leven. De gesprekken zijn uitdrukkelijk niet bedoeld als therapeutische gesprekken. De insteek is steeds vanuit de vroeg boeddhistische leer, waarbij verschillende leraren en begeleiders hun eigen benadering hebben.

Voor het meest actuele aanbod nodigen we jullie uit om de individuele websites van de leraren en begeleiders te bezoeken. (Bij het aanklikken van deze websites verlaat je de website van Sangha Metta)

Het actuele aanbod van Jotika Hermsen vind je hier

Het actuele aanbod van Henk van Voorst vind je hier

Het actuele aanbod van Peter Baert vind je hier

Het actuele aanbod van Nynke Humalda vind je hier

Het actuele aanbod van Simin Abravesh vind je hier

Het actuele aanbod van Sayalay Chandadhika vind je hier