Routebeschrijving ITC Naarden

Routebeschrijving ITC Naarden

De meeste retraites worden gehouden in het International Theosofisch Centrum in Naarden, in de Besant Hall. Hieronder staat de routebeschrijving per OV en per auto.

Route per trein

Reis naar station Naarden-Bussum. Neem van daar een taxi, of neem een bus: lijn 100, uitstappen bij halte Flevolaan; van daar is het 20 minuten lopen (zie kaartjes onder).

Het is ook mogelijk een fiets te huren bij station Naarden-Bussum.

Route per auto

Het adres voor de auto-navigatie is: Meentweg 9, 1411 GR in Naarden. (Voor Google Maps navigeer naar het volgende punt: https://goo.gl/maps/9QJFawtpPuspxtaJ8 en rij daar het ITC terrein op). Toets het postcode in om niet op de Meentweg te belanden van nabijgelegen plaatsen. LET OP: veel navigatiesystemen, waaronder Google Maps, hebben moeite met het geven van de juiste routebeschrijving. Wanneer je navigatie verkeerde aanwijzingen geeft, volg hier de juiste aanwijzingen: Neem op de A1 tussen Amsterdam en Amersfoort de afslag Bussum/Naarden, en volg daarna de aanwijzingen op de kaartjes hieronder.

ITC routebeschrijving

Parkeren bij het ITC

Het aantal parkeerplaatsen bij de Besant Hall (na de ingang op de Meentweg) is beperkt. Teneinde overlast voor de buren te voorkomen verzoeken we je niet op de Meentweg zelf te parkeren. Alternatieve parkeerruimte is aanwezig op de parkeerplaats van de begraafplaats aan de Valkenveenselaan en de uitspanning Oud-Valkeveen (Google Maps: https://goo.gl/maps/99h6RDvKXGPMm3zk6). Je komt dan het ITC binnen bij Valkeveenselaan 19. Volg de gele paaltjes over het bospad naar de Besant Hall.

Plattegrond ITC terrein