Boekpresentatie Anders Zien – Jotika Hermsen

Boekpresentatie live en online

Op donderdagavond 24 maart interviewt Joost van den Heuvel Rijnders auteur Jotika Hermsen en redacteur Frieda Pruim over het boek Anders Zien dat ter ere van Jotika’s negentigste levensjaar eind deze maand verschijnt. Het boek bevat haar mooiste teksten; een mix van columns en dhammatalks. Deze online boekpresentatie is te beluisteren van 20.00 uur tot 21.15 uur op het meditatieplatform www.30NOW.nl/boeken/anders-zien.

Op zondagmiddag 15 mei (Vesak) is er een feestje ter gelegenheid van de verschijning van het boek in Naarden van 14.00 tot 15.30 uur. Wil je daarbij aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar Frieda Pruim: info@friedapruim.nl. In de volgende Nieuwsflits lees je meer over het programma van die dag.

Anders zien is rijk geïllustreerd en telt 224 pagina’s. Het kost €22,99 (exclusief 2 euro verzendkosten). Daarmee draag je bij in de kosten van redactie, vormgeving en druk; de dhamma is onbetaalbaar. Een inkijkje in het boek en het bestelformulier vind je hier: https://winkel.genoeg.nl/boeken/2116.html. Als je het boek nu bestelt, ben je verzekerd van een exemplaar dat je eind deze maand krijgt toegestuurd. Heb je vragen over het boek? Mail dan Frieda Pruim: info@friedapruim.nl.