Winterretraite deel 1

januari, 2021

14janGehele dag17Winterretraite deel 1Intensieve Vipassana retraite

TIJD

januari 14 (Donderdag) - 17 (Zondag)

Locatie

International Theosofisch Centrum in Naarden

Meentweg 9, 1411 GR, Naarden

RETRAITE INFORMATIE

‘Continuïteit van aandacht’.
Door samen in de groep te werken, met intensieve begeleiding, leren we de waarde van continuïteit en discipline kennen. Trainen om ontspannen aandachtig in het moment te zijn. Het klinkt misschien tegenstrijdig maar blijkt zeer waardevol te zijn.

Een intensieve vipassana retraite met begeleiding op basis van de methode van Mahasi Sayadaw. Deze retraite is onderdeel van de ‘Sangha Metta Winterretraite’ maar kan ook als zelfstandige retraite gedaan worden. Het programma is bedoeld voor beginners zonder enige retraite-ervaring  maar kan goed door ervaren mensen gebruikt worden als opstart om daarna te blijven voor de volgende retraite. Er wordt door de begeleiding rekening gehouden met de verschillen in vaardigheid en ervaring van de yogi’s.

Aanvang: 16:00 uur, inloop vanaf 14:00u | Einde: na de middagmaaltijd ca. 13.00 uur.

Deze retraite maakt onderdeel uit van een lange, intensieve vipassana retraite, bestaande uit drie delen. Er zijn 2 wisseldagen. Op de wisseldag is er in- en uitstroom gelegenheid. Daarbuiten in principe niet. De retraite is geschikt voor beginners en gevorderden.

Kosten: op basis van Dana, zie hier voor meer info.

Je kunt je vragen mailen naar retraites@sanghametta.nl

 

Inschrijven

Begeleider

Henk van Voorst en Simin Abravesh

X