LHBTIQ Retraite – Met Rae Houseman

november, 2020

18novGehele dag23LHBTIQ Retraite - Met Rae HousemanInzichtmeditatie (Vipassana) voor de LHBTIQ gemeenschap Beginners & gevorderden

TIJD

november 18 (Woensdag) - 23 (Maandag)

Locatie

International Theosofisch Centrum in Naarden

Meentweg 9, 1411 GR, Naarden

RETRAITE INFORMATIE

Met deze derde LHBTIQ-retraite in Nederland willen we een ongedwongen en ondersteunende omgeving voor LHBTIQ-mensen creëren om aandacht (mindfulness), vriendelijkheid en wijsheid te cultiveren door middel van inzichtmeditatie.

Het delen van stilte en mediatieve ruimte met gelijkgestemden, stelt ons in staat om meer in vrede met onszelf te zijn, van moment tot moment. Tijdens het luisteren naar de leringen van wijsheid en mededogen, het met aandacht zitten, lopen, eten en rusten, ontstaan bevrijdende inzichten en wordt helderheid en vrijheid verworven. We kunnen leren om een steeds groter wordend gevoel van welzijn te vinden, vreugde te ervaren en de vrijheid van het hart te bevorderen. We oefenen op deze manier zowel in ons eigen voordeel als in het belang van anderen.

De retraite is open voor beginnende en ervaren yogi’s die zichzelf identificeren als lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender of interseks.

Aanvang: 16:00 uur, inloop vanaf 14:00u | Einde: na de middagmaaltijd ca. 13.00 uur.
Kosten: op basis van Dana, zie hier voor meer info.

Inschrijven

OVER DE LERAAR:

Rae Houseman is opgeleid in het Spirit Rock Community Dharma Leadership Program en mediteert al meer dan vijftien jaar. Ze heeft uitgebreid geoefend in de Birmese methoden van Mahasi Sayadaw en Sayadaw U Tejaniya. Ze heeft een masterdiploma in somatische psychologie en is een gecertificeerde Somatic Experiencing Practitioner. Ze is lid van de LGBTQI-gemeenschap. Haar persoonlijke praktijk is een integratie van lichaamsbewustzijn en inzichtmeditatie. (vipassana) Rae is de hoofd leraar van het Centrum voor Inzichtmeditatie in Vermont en Hoofd Coaching voor de 10% gelukkiger app.

Meer informatie over Rae vind je hier: www.vermontinsight.org en hier: www.raeellen-houseman.squarespace.com

Begeleider

Rae Houseman

X