Geannuleerd: Het Openen Van Je Hart – Met Zuster Virañani

april, 2020

16aprGehele dag22Geannuleerd: Het Openen Van Je Hart - Met Zuster VirañaniLiefdevolle Vriendelijkheid (Metta) Beginners en gevorderden

TIJD

april 16 (Donderdag) - 22 (Woensdag)

Locatie

International Theosofisch Centrum in Naarden

Meentweg 9, 1411 GR, Naarden

RETRAITE INFORMATIE

Deze retraite gaat niet door. Door het corona virus zijn wij genoodzaakt om alle retraites tot en met 10 mei, inclusief Vesak, te annuleren.

Deze retraite is apart of in combinatie met de hierna volgende vipassana retraite te volgen.

De kwaliteit van Metta (liefdevolle vriendelijkheid) is grenzeloos. In deze retraite wordt een simpele en directe methode onderwezen om het natuurlijke vermogen van het hart te versterken om in goedheid verbinding te maken met anderen. We gaan samen deze kwaliteit van Metta verder onderzoeken. Niet alleen in de formele beoefening, maar ook in de vele manieren waarop in het dagelijks leven deze kwaliteit versterkt kan worden.

Retraite organisatie: Nynke Humalda
Aanvang: 16:00 uur, inloop vanaf 14:00u | Einde: na de middagmaaltijd ca. 13.00 uur
Kosten: op basis van Dana, zie hier voor meer info.

OVER DE LERAAR:

Zuster Virañani is een Boeddhistische non, geboren in de VS (Hawai), ze woont nu in Myanmar. Ze is diep geworteld in de Dhamma door beoefening, studie en het doorgeven van de Dhamma. Ze heeft in de Birmese traditie gemediteerd (Mahasi Sayadaw) in de Thaise woudtraditie en ze was verbonden aan de Insight Meditation Society in de VS.

Begeleider

Zuster Viranani

X