STATUS ONBEKEND : De Kracht Van Verschillen

juli, 2020

03julGehele dag05STATUS ONBEKEND : De Kracht Van VerschillenDiversiteit en Inzichtmeditatie (Vipassana) Beginners & gevorderden

TIJD

juli 3 (Vrijdag) - 5 (Zondag)

Locatie

International Theosofisch Centrum in Naarden

Meentweg 9, 1411 GR, Naarden

RETRAITE INFORMATIE

IVM MET HET CORONA VIRUS IS DE DE STATUS VAN DEZE RETRAITE ONBEKEND.

AANMELDINGEN VOOR DEZE RETRAITE ZULLEN NIET IN BEHANDELING WORDEN GENOMEN.

Één blik in de gemiddelde groep van beoefenaars in een willekeurige meditatiezaal en we zien direct dat dit nog geen afspiegeling is van onze maatschappij. Witte privileges maken ons blind voor de veelkleurige werkelijkheid. En persoonlijke en groepsconditioneringen scheppen een heel eenzijdig mens- en wereldbeeld.

In deze retraite, met als thema Diversiteit, gaan we dit samen ontrafelen en verder verdiepen. Om ter plekke de vooroordelen en onjuiste ideeën die we meedragen uit onze vroegste jeugd te ontdekken. Om te ontdekken waar dit soort ( maatschappelijke) pijn zich opgeslagen heeft. Hoe het ons gedrag bepaalt en ons gesprek doet verstommen. Om wellicht onze angsten te delen en ze te laten varen.

Uiteindelijk om de vrijheid van de Boeddha waar te laten worden, in ons dagelijks leven, in onze relaties, in scholen, op werkvloeren, sportvelden, in onze woonwijken, ziekenhuizen en treinen en ook in onze meditatiezaal.

Aanvang: 16:00 uur, inloop vanaf 14:00u | Einde: na de middagmaaltijd ca. 13.00 uur
Kosten: op basis van Dana, zie hier voor meer info.

Inschrijven

Begeleider

Simin Abravesh

X