Datum: zaterdag 28 december 2019 - donderdag 2 januari 2020 (5 overnachtingen)
Plaats: Internationaal Theosofisch Centrum in Naarden (www.itc-naarden.org)
Begeleiding: Jotika Hermsen en Michael Verlouw.retraite mei 13

Omschrijving
Voor beginners en gevorderden
Binnenkomst vanaf 14 uur, aanvang 16 uur. Einde na de lunch (ongeveer 13:00).

IEDER MOMENT IS NIEUW

Dit is een traditionele Inzicht (Vipassana) meditatie retraite, met afwisselend zit- en loopmeditatie en regelmatige interviews met de begeleiders. Iedere dag zijn er in de ochtend instructies en iedere avond is er een Dhammatalk.

Op weg naar het nieuwe jaar besteden we extra aandacht aan Liefdevolle Vriendelijkheid en aan het verwelkomen van ieder moment als nieuw, fris en uniek. Door dat wat verandert niet vast te zetten, leren we voluit te leven in het moment. Met wijsheid en mededogen.


Kosten:
De retraites van Sangha Metta zijn op Dana basis.
Zie link voor het Dana beleid van Sangha Metta.

De kosten die Sangha Metta maakt per deelnemer (voeding, onderdak en bijkomende kosten) bedragen € 65 per overnachting. (voor deze retraite € 325- :  5 nachten).
Je komt op een tweepersoonskamer. Er zijn enkele eenpersoonskamers beschikbaar in geval van noodzaak.
Dana betekent vrijgevigheid, je kan zelf bepalen wat je wil geven voor je deelname aan deze retraite. Je kan je gift voorafgaand aan de retraite overmaken of op de laatste dag van de retraite. Er zal een pin apparaat aanwezig zijn om een bank betaling mogelijk te maken.

De begeleiding (het onderricht door de leraar) en het werk van de vrijwilligers van Sangha Metta zijn ook op basis van Dana (vrijwillige gift). De deelnemers worden in staat gesteld aan het eind van de retraite vrijgevigheid te beoefenen door een vrije gift aan de leraar. Ook Sangha Metta (de vrijwilligers) stelt een gift op prijs. Dit is bestemd voor een tegemoetkoming aan vrijwilligers die deze retraites mogelijk maken.

Info en registratie:   --Er is een wachtlijst voor deze retraite--
Download het >Aanmeldformulier< retraite


Je kunt je vragen en formulier mailen naar: