Datum: vrijdag 20- zondag 22 december 2019
Plaats: Internationaal Theosofisch Centrum in Naarden (www.itc-naarden.org)
Begeleiding: Inez Roelofs en Nynke HumaldaStart: vrijdag 20 dec. 16.00 uur. Inloop vanaf 14.00 uur.  Einde: zondag 22 dec. na de middagmaaltijd ca. 12.30

Vriendelijk en vrij zijn in relatie(s).
We willen een aanzet geven om te onderzoeken met de Insight Dialogue richtlijnen wat ons tegenhoudt om intimiteit te ervaren zonder hechting. Om je vrij en vriendelijk te voelen met andere mensen zonder identificatie met: ik, mij en mijn.

Welkom voor mensen, die ervaring hebben met Insight Dialogue.

Maar ook mensen die kennis willen maken, worden van harte uitgenodigd. Vipassana meditatie ervaring is wel nodig.

We oefenen met de richtlijnen van Insight Dialogue: pauzeren, ontspannen, openen, afstemmen op wat er komt, diep luisteren en waarheid spreken. We oefenen om bij onszelf te zijn en tegelijk bij onze partners. We mediteren hardop in dialoog en zien hoe constructies en denkbeelden over ik, mij en mijn steeds de geest verwarren. Door verdergaande oefening worden nieuwe mogelijkheden voelbaar.

Kosten:
De retraites van Sangha Metta zijn op Dana basis.
Zie link voor het Dana beleid van Sangha Metta.

De kosten die Sangha Metta maakt per deelnemer (voeding, onderdak en bijkomende kosten) bedragen € 65 per overnachting. (voor deze retraite € 130,- :  2 nachten).
Je komt op een tweepersoonskamer. Er zijn enkele eenpersoonskamers beschikbaar in geval van noodzaak.
Dana betekent vrijgevigheid, je kan zelf bepalen wat je wil geven voor je deelname aan deze retraite. Je kan je gift voorafgaand aan de retraite overmaken of op de laatste dag van de retraite. Er zal een pin apparaat aanwezig zijn om een bank betaling mogelijk te maken.

De begeleiding (het onderricht door de leraar) en het werk van de vrijwilligers van Sangha Metta zijn ook op basis van Dana (vrijwillige gift). De deelnemers worden in staat gesteld aan het eind van de retraite vrijgevigheid te beoefenen door een vrije gift aan de leraar. Ook Sangha Metta (de vrijwilligers) stelt een gift op prijs. Dit is bestemd voor een tegemoetkoming aan vrijwilligers die deze retraites mogelijk maken.

Info en registratie:
Download het  >Aanmeldingsformulier< retraite


Je kunt je vragen en formulier mailen naar: 


Nynke en Inez 2017
Begeleiding: Inez Roelofs en Nynke Humalda. Beide jarenlang ervaring met Insight Dialogue en Vipassana meditatie en leraren bij Sangha Metta.