Datum: Donderdag 31 oktober t/m zondag 3 november 2019. 3 overnachtingen
Plaats: Internationaal Theosofisch Centrum in Naarden (www.itc-naarden.org)
Begeleiding: Inez Roelofs en Nynke HumaldaOmschrijving:
Start: Donderdag 15.30u, vanaf 13.30u inloop | Einde: Zondag na de middagmaaltijd ca. 12.30 uur

Voor beginners en gevorderden

Hoe kan regie nemen ons leven verrijken als het gaat om verschillen tussen mensen, bijv. sekse; kleur; klasse. Hoe gaan we daar mee om? Kunnen we daar van genieten?
We laten het licht van de Dhamma (leer van de Boeddha) hierop schijnen. Dat doen we door de beoefening van Vipassana meditatie in stilte (loop- en zit-meditatie) en Insight Dialogue (meditatie hardop in dialoog). Vroeg in de ochtend zijn er lichaamsoefeningen (Chi Neng) en 's avonds sluiten we met Metta-meditatie.

Geschiedenis:
In 1997 werd door Jotika Hermsen, Ina Wind en Jan Andrea een basis gelegd voor bijeenkomsten over spiritueel leiderschap. Deze bijeenkomsten waren de basis voor de weekenden van nu.

Begeleiding:
Inez Roelofs en Nynke Humalda

Kosten:
De retraites van Sangha Metta zijn op Dana basis.
Zie link voor het Dana beleid van Sangha Metta.
De basis kostprijs van deze retraite (voeding, onderdak en bijkomende kosten) bedraagt € 65 per overnachting. (voor het hele weekend, 3 nachten is dat € 195,-)
Dana betekent vrijgevigheid, je kan zelf bepalen wat je wil geven voor je deelname aan deze retraite. Je kan je gift voorafgaand aan de retraite overmaken of op de laatste dag van de retraite. Er zal een pin apparaat aanwezig zijn om een bank betaling mogelijk te maken.
De begeleiding en het werk van de vrijwilligers zijn ook op basis van Dana (vrijwillige gift).
Op de laatste retraitedag is het mogelijk te geven aan leraren en vrijwilligers.
Sangha Metta doet haar best alle yogi’s op een 1 persoonskamer te huisvesten. Dit is niet altijd mogelijk. Is er een reden waarom je een kamer alleen nodig hebt, geef dat dan aan op je registratie formulier.

Info en registratie
Download het >Aanmeldformulier< retraite


Je kunt je vragen en formulier mailen naar: 


Nynke en Inez 2017

Begeleiding: Inez Roelofs en Nynke Humalda