Datum: vrijdag 19 juli - zondag 21 juli 2019 (2 overnachtingen)
Plaats: Internationaal Theosofisch Centrum in Naarden (www.itc-naarden.org)
Begeleiding: Simin Abravesh, Inez Roelofs en Nynke HumaldaOmschrijving 
Inloop 14 uur, start 16 uur, einde: zondag voor de middagmaaltijd ca. 11.00 uur

Diversiteit - Eenheid in verscheidenheid.
Welkom voor mensen, die ervaring hebben met Insight Dialogue.
Maar ook mensen die kennis willen maken, worden van harte uitgenodigd. Meditatie ervaring is nodig.
We oefenen met de richtlijnen van Insight Dialogue: pauzeren, ontspannen, openen, afstemmen op wat er komt, diep luisteren en waarheid spreken. We oefenen om bij onszelf te zijn en tegelijk bij onze partners. We mediteren hardop in dialoog en zien hoe constructies en denkbeelden over ik, mij en mijn steeds de geest verwarren. Onze geest heeft persoonlijke en maatschappelijke conditioneringen waardoor we elkaar beoordelen op basis van o.a. sekse, klasse, gender en ras. Dat brengt  gevoelens met zich mee van isolement, eenzaamheid en denken dat je meer of minder waard bent als een ander. Als we samen door deze  illusie heen prikken ontmoeten we eenheid in verscheidenheid.

Kosten:
De retraites van Sangha Metta zijn op Dana basis.
Zie link voor het Dana beleid van Sangha Metta.

De basis kostprijs van deze retraite (voeding, onderdak en bijkomende kosten) bedraagt € 65 per overnachting. (voor deze retraite € 130,- :  2 nachten).  Een tentplaats is € 10,- goedkoper per overnachting.
Dana betekent vrijgevigheid, je kan zelf bepalen wat je wil geven voor je deelname aan deze retraite. Je kan je gift voorafgaand aan de retraite overmaken of op de laatste dag van de retraite. Er zal een pin apparaat aanwezig zijn om een bank betaling mogelijk te maken.
De begeleiding en het werk van de vrijwilligers zijn ook op basis van Dana (vrijwillige gift). De deelnemers worden in staat gesteld aan het eind van de retraite vrijgevigheid te beoefenen door een vrije gift aan de leraar. Ook Sangha Metta stelt een gift op prijs. Dit is bestemd voor een tegemoetkoming aan vrijwilligers die deze retraites mogelijk maken.

Sangha Metta doet haar best alle yogi's op een 1 persoonskamer te huisvesten. Dit is niet altijd mogelijk. Is er een reden waarom je een kamer alleen nodig hebt, geef dat dan aan op je registratie formulier.
Info en registratie
Download het Aanmeldformulier: Aanmeldingsformulier retraite


Je kunt je vragen en formulier mailen naar: 
Nynke en Inez 2017

Begeleiding: Inez Roelofs en Nynke Humalda