Datum: woensdag 12 september - zaterdag 22 september 2018 (10 nachten)
Plaats: Fransciscushuis te Denekamp
Begeleiding: Brother Dassana, assistent Inez RoelofsOmschrijving
Start woensdag 12 september om 16.00 uur. Inloop 14.00 uur. Einde zaterdag 22 september 2018

Brother Dassana


Dassana mainBrother Dassana is een excellente leraar uit Maleisie. Hij beoefent al meer dan 25 jaar Sattipathana-Vipassana meditatie. Hij was 16 jaar Theravada monnik en reisde Zuidoost Azie af op zoek naar de beste Vipassana leraren. Hij studeerde o.a met U Pandita, Pa Auk en U Shwe Oo Min, de leraar van U Tejaniya. Hij was en is leerling van Bhante Sujiva met wie hij nu samenwerkt. Hij is een leraar van wie je ervaart dat hij elk onderwerp dat naar voren wordt gebracht door een beginneling of een zeer gevorderde, moeiteloos en praktisch weet te vertalen.

Deelnemers van alle niveaus waarderen zijn enorme kennis en de doorleefdheid van deze kennis. Natuurlijk komen alle onderwerpen uit de Satipatthana aan de orde, maar het meest opvallende is dat hij deze ook in de begeleiding tijdens de interviews gebruikt. Wat zijn je ervaringen met ‘lichaam’, welke met ‘voelen’, welke met ‘geest’ en welke met de ‘fenomenen van de geest’. Een goede gelegenheid om je meditatiepraktijk te verdiepen. Ook deze retraite is van harte aanbevolen.


Kosten
Kosten: € 530,- voor voeding en onderdak.
Begeleiding: op basis van Dana (vrije gift).
Er zijn 20 plaatsen.
Bij annulering worden administratiekosten in rekening gebracht. Lees meer>

Info
Het (engelstalige) formulier kunt u hier downloaden
U kunt uw ingevulde formulier en vragen
mailen naar


Routebeschrijving
Het klooster van de Zusters Franciscanessen van Denekamp is te bereiken per trein tot Oldenzaal en per bus (62) tot Veldkampsweg, Denekamp, Vanaf de halte Veldkampsweg gaat er een buurtbus (596) richting Ootmarsum. Op verzoek stopt deze bij de halte van het klooster voor Huize Elisabeth.